Čokoládovo-pralinkové fondue Francois Pralus

Kód: FPKR02 EAN: 3760085321960
Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty praliné připravené tradičním způsobem. Fondue jsou šikovně zabaleny v porcelánové misce, kterou stačí pouze dát na chvíli do mikrovlnky. A pak už můžete mlsat.

3 hodnocení
Výrobce: Francois Pralus
Připraveno k odeslání
579,13 Kč bez DPH
666,00 Kč , plus doprava
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoládovo-pralinkové fondue Francois Pralus

Čokoládovo-pralinkové fondue Francois Pralus „Fondue Chocolat Praliné“

Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty praliné připravené tradičním způsobem. Fondue jsou šikovně zabaleny v porcelánové misce, kterou stačí pouze dát na chvíli do mikrovlnky. A pak už můžete mlsat.

Porcelánová miska je z dílny francouzské firmy Emile Henry, která vyrábí keramiku nejvyšší kvality.

Návod k přípravě domácího čokoládovo-pralinkového fondue:

Nejdříve odstraňte z misky plastový obal. Poté vložte misku do mikrovlnné trouby na 2 minuty na nízkou teplotu. Vyjměte, zamíchejte čokoládu a vložte misku zpět do mikrovlnky na další 1,5 minuty. Nyní je čokoládové fondue připraveno k hodování.

Mimochodem, víte jak se vyrábějí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné“, uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů... No a tato lahůdka zvaná „praliné“ je i součástí směsi čokoládových fondue od pana Praluse.

Složení: kakao, cukr, lískové ořechy, mandle, kakaové máslo, pravá Bourbon vanilka, sojový lecitin bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Může obsahovat stopy mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: Net 350 g, Brut 720 g, porcelánová miska 160×160×48 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Specifikace
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Příchuť Příchuť čokolády. lískové ořechy, mandle, praliné
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 75
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 350
Hodnocení
Pavla hodnotil/a: Čas: 15:11 Datum: 23.09.2016
Toto je hříšná záležitost, jen co je pravda... :) moc dobrý! A ideální pro 4 lidi.
Ivánková hodnotil/a: Čas: 18:27 Datum: 15.09.2016
Och! Už šetřím na další... :)
Štěpán hodnotil/a: Čas: 11:58 Datum: 10.08.2015
Bomba! Tohle byl doslova božský mls! Hvězdička dolů je pouze za cenu. Vidím, že budu muset začít víc vydělávat, abych uživil rodinu, která je čím dál mlsnější :-)