AKCE! Čokoládovo-pralinkové fondue Francois Pralus

588 Kč –14 %
FPKR02 500
588 Kč –14 % 504 Kč 438,26 Kč bez DPH
Skladem (5 ks)

Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty praliné připravené tradičním způsobem. Fondue jsou šikovně zabaleny v porcelánové misce, kterou stačí pouze dát na chvíli do mikrovlnky. A pak už můžete mlsat.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoládovo-pralinkové fondue Francois Pralus „Fondue Chocolat Praliné“ – AKCE!

Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty praliné připravené tradičním způsobem. Fondue jsou šikovně zabaleny v porcelánové misce, kterou stačí pouze dát na chvíli do mikrovlnky. A pak už můžete mlsat.

Minimální doporučená trvanlivost – nejlépe spotřebujte do: 25. 1. 2019

Porcelánová miska je z dílny francouzské firmy Emile Henry, která vyrábí keramiku nejvyšší kvality.

Návod k přípravě domácího čokoládovo-pralinkového fondue:

Nejdříve odstraňte z misky plastový obal. Poté vložte misku do mikrovlnné trouby na 2 minuty na nízkou teplotu. Vyjměte, zamíchejte čokoládu a vložte misku zpět do mikrovlnky na další 1,5 minuty. Nyní je čokoládové fondue připraveno k hodování.

Mimochodem, víte jak se vyrábějí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné“, uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů... No a tato lahůdka zvaná „praliné“ je i součástí směsi čokoládových fondue od pana Praluse.

Složení: kakao, cukr, kakaové máslo, pražené lískové ořechy, mandle, pravá Bourbon vanilka, sojový lecitin bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Může obsahovat stopy mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: Net 350 g, Brut 720 g, porcelánová miska 160×160×48 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2439
Energie v kcal 587
Tuky v g 43
    z toho nasycené tuky v g 17
Sacharidy v g 37
    z toho cukry v g 34
Vláknina 7,1
Bílkoviny v g 10
Sůl v g 0,01

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDOVÉ SPECIALITY
Hmotnost: 0.35 kg
Příchuť: OŘECHY & SEMÍNKA, lískové ořechy, mandle, praliné
Dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Vhodné pro vegetariány
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Hmotnost: 350
Typ čokolády: mléčné
S příchutí: ano
Druh: čokoláda
FejkA: A
FejkB: B
FejkC: C
FejkD: D
FejkE: E

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: