Čokoládové srdce ganache Mangaro Michel Cluizel

Kód: MCN-01515-1KUS
16,90 Kč 14,70 Kč bez DPH
Naskladnění: cca konec února
Položka byla vyprodána…

Srdce z tmavé plantážní čokolády plněné lahodným čokoládovo-smetanovým krémem ganache. Ideální jako dárek z lásky či jen tak pro radost :) 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoládové srdce s krémovou náplní ganache v tmavé plantážní čokoládě Mangaro Michel Cluizel

Srdce z tmavé plantážní čokolády plněné lahodným čokoládovo-smetanovým krémem ganache. Ideální jako dárek z lásky či jen tak pro radost :) 

Pralinka ve tvaru srdce neobsahuje jen tak ledajakou čokoládu, ale čokoládu z kakaovníků vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných farmáři na plantáži Mangaro na Madagaskaru. Tato čokoláda je oceňována nejen na mezinárodních soutěžích pro svůj medově karamelový nástup, který se rozvine v pestrou směs ovocných a květinových chutí s náznakem svěžesti citrusů. Chuť přináší radostný, prosvětlující pocit. 

Z této čokolády je připravena i náplň - ganache. Jemný, na jazyku se rozplývající krém vzniká vmícháním smetany do tmavé čokolády. Pralinka je zabalena do bílého lesklém obalu.

Složení: kakao, cukr, 84% máslo, kakaové máslo, smetana, stabilizátor (sirup sorbitol), invertovaný cukr, emulgátor řepkový lecitin, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy lepku a skořápkových plodů.

Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 10,6 g, 3 x 3 x 1,5 cm

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g 1 kus
Energie v kJ 2438,01 258,43
Energie v kcal 583,26 61,83
Tuky v g 45,72 4,85
    z toho nasycené tuky v g 29,19 3,09
Sacharidy v g 37,16 3,94
    z toho cukry v g 27,41 2,91
Bílkoviny v g 5,08 0,54
Sůl v g 0,01 0

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pralinky
Hmotnost: 0.011 kg
Příchuť čokolády: * S PŘÍCHUTÍ, ganache
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Bez sójového lecitinu, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: Madagaskar
Odrůda kakaových bobů: Criollo
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořká
Hmotnost: 10.6
Značka: Michel Cluizel
Výrobce: Michel Cluizel
Požadované vlastnosti: S náplní
Druh náplně: čokoládové
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Michel Cluizel, od roku 1948

Rodinná čokoládovna z Normandie na severu Francie byla založena již roku 1948. Michel Cluizel systematicky vyhledává nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazuje s nimi dlouhodobé vztahy a platí jim nadstandartní ceny. Díky tomu získává dohled nad prvotřídní kvalitou čokoládových bobů. Z této spolupráce postupně vznikla unikátní řada plantážních čokolád Le Premier Cru de Plantation.

Manufaktura Cluizel vyrábí ručně také přes 200 druhů čokoládových pralinek, ganaches, macarolats a čokoládových lanýžů.

Chcete-li si dopřát návštěvu čokoládovny Michel Cluizel z pohodlí Vašeho domova, mrkněte na video z čokoládovny.
Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Michel Cluizel - čokolatiér svůdník.

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Michel Cluizel pro Česko a Slovensko.