Čokoládové srdce ganache Mangaro Michel Cluizel
Kód: MCN-01515-1KUSDetailní popis produktu
Čokoládové srdce s krémovou náplní ganache v tmavé plantážní čokoládě Mangaro Michel Cluizel
Srdce z tmavé plantážní čokolády plněné lahodným čokoládovo-smetanovým krémem ganache. Ideální jako dárek z lásky či jen tak pro radost :)
Pralinka ve tvaru srdce neobsahuje jen tak ledajakou čokoládu, ale čokoládu z kakaovníků vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných farmáři na plantáži Mangaro na Madagaskaru. Tato čokoláda je oceňována nejen na mezinárodních soutěžích pro svůj medově karamelový nástup, který se rozvine v pestrou směs ovocných a květinových chutí s náznakem svěžesti citrusů. Chuť přináší radostný, prosvětlující pocit.
Z této čokolády je připravena i náplň - ganache. Jemný, na jazyku se rozplývající krém vzniká vmícháním smetany do tmavé čokolády. Pralinka je zabalena do bílého lesklého obalu.
Složení: kakaová hmota, cukr, vysokoprocentní máslo, kakaové máslo, smetana, stabilizátor (sirup sorbitol), invertovaný cukr, emulgátor řepkový lecitin, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy lepku, mléka a skořápkových plodů.
Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:
- pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
- přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
- nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
- a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 10,6 g, 3 x 3 x 1,5 cm
Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g | 1 kus |
---|---|---|
Energie v kJ | 2438,01 | 258,43 |
Energie v kcal | 583,26 | 61,83 |
Tuky v g | 45,72 | 4,85 |
z toho nasycené tuky v g | 29,19 | 3,09 |
Sacharidy v g | 37,16 | 3,94 |
z toho cukry v g | 27,41 | 2,91 |
Bílkoviny v g | 5,08 | 0,54 |
Sůl v g | 0,01 | 0 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pralinky, bonboniéry a čokoládové lanýže (truffles) |
---|---|
Hmotnost: | 0.011 kg |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, — OSTATNÍ:, ganache |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány |
? Původ kakaových bobů: | === AFRIKA ===, Madagaskar |
Odrůda kakaových bobů: | Criollo |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | hořká |
Hmotnost: | 10.6 |
Značka: | Michel Cluizel |
Výrobce: | Michel Cluizel |
Požadované vlastnosti: | S náplní |
Druh náplně: | čokoládové |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Čokoláda Michel Cluizel, od roku 1948
Rodinná čokoládovna z Normandie na severu Francie byla založena již roku 1948. Michel Cluizel systematicky vyhledává nevšední plantáže v zemích vyhlášených produkcí kvalitního kakaa. Navazuje s nimi dlouhodobé vztahy a platí jim nadstandartní ceny. Díky tomu získává dohled nad prvotřídní kvalitou čokoládových bobů. Z této spolupráce postupně vznikla unikátní řada plantážních čokolád Le Premier Cru de Plantation.
Manufaktura Cluizel vyrábí ručně také přes 200 druhů čokoládových pralinek, ganaches, macarolats a čokoládových lanýžů.
Chcete-li si dopřát návštěvu čokoládovny Michel Cluizel z pohodlí Vašeho domova, mrkněte na video z čokoládovny.
Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Michel Cluizel - čokolatiér svůdník.
ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Michel Cluizel pro Česko a Slovensko.
Výrobce: Chocolaterie Cluizel, 7 Avenue Michel Cluizel, 27240 Damville, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775