Čokoláda Francois Pralus Djakarta 75%

Kód: FPTC17
189 Kč 168,75 Kč bez DPH 189 Kč / 100 g
Kompletně snězeno

Tato 75% čokoláda má vskutku unikátní chuťový profil. Tóny červeného ovoce se mísí s jemným nádechem kouře. Jakoby se ze zemitého, téměř dřevitého pozadí hlásil o slovo čaj Lapsang Souchong. Tato čokoláda je velmi chuťově barevná a pestrá.Tuto čokoládu už bohužel neprodáváme. Mrkněte na jiné od Praluse.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tuto čokoládu už bohužel neprodáváme. Mrkněte na jiné od Praluse.

Čokoláda Francois Pralus Djakarta Criollo Trinitario 75%

Tato 75% čokoláda má vskutku unikátní chuťový profil. Tóny červeného ovoce se mísí s jemným nádechem kouře. Jakoby se ze zemitého, téměř dřevitého pozadí hlásil o slovo čaj Lapsang Souchong. Tato čokoláda je velmi chuťově barevná a pestrá. Pro její přípravu použil Francois Pralus vybranou směs kakaových bobů odrůd Trinitario a Criollo pěstovaných v Indonésii.

Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2448
Energie v kcal 585
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 33
    z toho cukry v g 26
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g 0
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
EP Avatar autora | 5.9.2018
Jedna z nej hořkých čokolád na trhu!
5
JJ Avatar autora | 22.8.2018
Já v ní cítím hlavně ovoce. Krásná!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.

Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.

Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775