Čokoláda Francois Pralus Djakarta 75%

Kód: FPTC17 EAN: 3760085320130
Tato 75% čokoláda má vskutku unikátní chuťový profil. Tóny červeného ovoce se mísí s jemným nádechem kouře. Jakoby se ze zemitého, téměř dřevitého pozadí hlásil o slovo čaj Lapsang Souchong. Tato čokoláda je velmi chuťově barevná a pestrá.

3 hodnocení
Výrobce: Francois Pralus
Připraveno k odeslání
138,26 Kč bez DPH
159,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 5  - 1 % Sleva
od 18  - 2 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Francois Pralus Djakarta 75%

Čokoláda Francois Pralus Djakarta Criollo Trinitario 75%

Tato 75% čokoláda má vskutku unikátní chuťový profil. Tóny červeného ovoce se mísí s jemným nádechem kouře. Jakoby se ze zemitého, téměř dřevitého pozadí hlásil o slovo čaj Lapsang Souchong. Tato čokoláda je velmi chuťově barevná a pestrá. Pro její přípravu použil Francois Pralus vybranou směs kakaových bobů odrůd Trinitario a Criollo pěstovaných v Indonésii.

Složení: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), cukr, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy oříšků a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2427
Energie v kcal 585
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 33
    z toho cukry v g 26
Vláknina 11
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g stopové množství
Specifikace
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 75
Původ bobů Země odkud pocházejí kakaové boby, z nichž je čokoláda vyrobena. Indonésie
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Blend (směs)
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 100
Hodnocení
Jindřiška hodnotil/a: Čas: 08:35 Datum: 01.08.2015
Já v ní cítím hlavně ovoce. Krásná!
Eva hodnotil/a: Čas: 20:28 Datum: 12.06.2015
Jedna z nej hořkých čokolád na trhu!