Čokoláda Francois Pralus Caracas 75%

Kód: FPTC15
189 Kč 168,75 Kč bez DPH 189 Kč / 100 g
Kompletně snězeno

75% čokoláda se zajímavým aromatickým a zároveň zemitým chuťovým profilem a dlouhou dochutí. Tento produkt bohužel už neprodáváme. Mrkněte na spoustu jiných čokolád.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento produkt bohužel už neprodáváme. Mrkněte na spoustu jiných čokolád.

Čokoláda Francois Pralus Caracas Trinitario Forastero 75%

75% čokoláda se zajímavým aromatickým a zároveň zemitým chuťovým profilem a dlouhou dochutí. Příjemný nugátový chuťový podtón. Tajemství přípravy této čokolády spočívá ve směsi kakaových bobů odrůdy Trinitario pocházejících ze dvou oblastí ve Venezuele a kakaových bobů odrůdy Forastero z Ghany. Čokoláda nese jméno hlavního města Venezuely.

 

Recenze na čokoládu: Chocolate Reviews : Pralus Caracas 75% (v angličtině)

Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2448
Energie v kcal 585
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 33
    z toho cukry v g 26
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g 0,01

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.

Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.

Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775