- doporučujeme (24)
- VELIKONOCE a DÁRKY (63)
- čokoláda podle VÝROBCE (205)
- čokoláda podle DRUHU (161)
- čokoláda podle PŘÍCHUTĚ (52)
- oceněné čokolády (52)
- tabulková čokoláda (124)
- bonboniéry a pralinky (18)
- čokoládové speciality (56)
- horká čokoláda a kakao (10)
- kakaové boby (9)
- dárkové tašky a certifikáty (7)
- novinky (38)
- zlevněné zboží (17)
- velkoobchod (21)
Čokoláda Francois Pralus Brazílie 75%
Kód: FPTC01 EAN: 37600853256304 hodnocení
Čokoláda Francois Pralus Brazílie Forastero 75%
75% čokoláda z kakaových bobů odrůdy Forastero z Brazílie. Při ochutnávání nás nejdříve přímo udeří výrazná zemitá hořkost. Ta se ale poměrně rychle změní do kyselkava se zajímavým ovocným tónem brusinek. Dojezd je dlouhý, s příjemnou – nyní již umírněnou – hořkostí, konzistence hlaďoučká – doslova pohladí po jazyku.
Složení: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), cukr třtinový, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy oříšků a mléka.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
---|---|
Energie v kJ | 2427 |
Energie v kcal | 585 |
Tuky v g | 44 |
z toho nasycené tuky v g | 28 |
Sacharidy v g | 33 |
z toho cukry v g | 26 |
Vláknina | 11 |
Bílkoviny v g | 9,4 |
Sůl v g | stopové množství |
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. | 75 | |
Původ bobů Země odkud pocházejí kakaové boby, z nichž je čokoláda vyrobena. | Brazílie | |
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. | Forastero | |
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. | hořká | |
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. | 100 |
- Pavla hodnotil/a: Čas: 15:28 Datum: 31.07.2015
- Och... och... se zavřenýma očima krásnej prožitek... :)
- Eva hodnotil/a: Čas: 20:27 Datum: 12.06.2015
- "Brazilka nezklame!" :-)))