Pekelná pralinka Francois Pralus Infernale Noir

Kód: FPTC22 EAN: 3760085321151
Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou: obsahuje totiž náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšku, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru. Navíc uvnitř najdete celé mandle.

3 hodnocení
Výrobce: Francois Pralus
Připraveno k odeslání
324,35 Kč bez DPH
373,00 Kč , plus doprava
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Pekelná pralinka Francois Pralus Infernale Noir

Pekelná čokoládová pralinka Francois Pralus „Barre Infernale Noir“

75% čokoláda s náplní praliné a celými mandlemi.

Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou v původním smyslu tohoto slova: obsahuje totiž náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšků, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru. Navíc uvnitř najdete celé mandle. Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost. :) (Infernale = pekelná)

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží: 

  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Best filled chocolate – nuts“

Složení: náplň praliné (pražené lískové ořechy a mandle, třtinový cukr, 75% čokoláda a pravá Bourbon vanilka), 75% čokoláda (kakao, třtinový cukr, čisté kakaové máslo a sójový lecitin), celé mandle. Může obsahovat stopy mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 160 g, 175×49×23 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Specifikace
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Příchuť Příchuť čokolády. lískové ořechy, mandle, praliné
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 75
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 160
Hodnocení
Pavla hodnotil/a: Čas: 15:12 Datum: 23.09.2016
Bože naděl mi ji každé pondělní ráno! :)
Eva hodnotil/a: Čas: 19:21 Datum: 12.06.2015
Nejen nejlepší pralinka na světě, nejlepší jídlo na planetě! Lahodná, rozplývá se, přivíráte oči blahem dokud nezmizí v bříšku. Mizí rychle :) Má nejoblíbenější dobrota z celé Čokobanky!