Klub znalců čokolády

Klub znalců čokolády

 

Odběr novinek

Čokoládovo-pralinkové fondue Francois Pralus – kratší trvanlivost

Kód: FPKR02-P EAN: 3760085321960 Sleva Sleva
Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty praliné připravené tradičním způsobem. Fondue jsou šikovně zabaleny v porcelánové misce, kterou stačí pouze dát na chvíli do mikrovlnky. A pak už můžete mlsat.

Žádné hodnocení.
Výrobce: Francois Pralus
Produkt již není v prodeji
Čokoládovo-pralinkové fondue Francois Pralus – kratší trvanlivost

Čokoládovo-pralinkové fondue Francois Pralus „Fondue Chocolat Praliné“ – kratší trvanlivost

Čokoládové fondue z dílny Francois Pralus z jemné směsi 75% hořké čokolády a hmoty praliné připravené tradičním způsobem. Fondue jsou šikovně zabaleny v porcelánové misce, kterou stačí pouze dát na chvíli do mikrovlnky. A pak už můžete mlsat.

Minimální doporučená trvanlivost – nejlépe spotřebujte do: 6. 2. 2018

Porcelánová miska je z dílny francouzské firmy Emile Henry, která vyrábí keramiku nejvyšší kvality.

Návod k přípravě domácího čokoládovo-pralinkového fondue:

Nejdříve odstraňte z misky plastový obal. Poté vložte misku do mikrovlnné trouby na 2 minuty na nízkou teplotu. Vyjměte, zamíchejte čokoládu a vložte misku zpět do mikrovlnky na další 1,5 minuty. Nyní je čokoládové fondue připraveno k hodování.

Mimochodem, víte jak se vyrábějí pravé pralinky? Do velkého měděného kotle nasypeme lískové ořechy, mandle a třtinový cukr. Pod kotlem zapálíme oheň a směs mícháme. Lískové oříšky a mandle se opraží a cukr zkaramelizuje. Poté necháme směs vychladnout a rozemeleme ji na jemnou kašičku. Když nyní z této hmoty, kterou francouzi nazvali „praliné“, uplácáme kuličku a obalíme ji čokoládou, získáme původní pralinku. Později slovo pralinka zdomácnělo pro všechny druhy čokoládových bonbónů... No a tato lahůdka zvaná „praliné“ je i součástí směsi čokoládových fondue od pana Praluse.

Složení: kakao, cukr, lískové ořechy, mandle, kakaové máslo, pravá Bourbon vanilka, sojový lecitin bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Může obsahovat stopy mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: Net 350 g, Brut 720 g, porcelánová miska 160×160×48 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2439
Energie v kcal 587
Tuky v g 43
    z toho nasycené tuky v g 17
Sacharidy v g 37
    z toho cukry v g 34
Vláknina 7,1
Bílkoviny v g 10
Sůl v g stopové množství
Specifikace
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Příchuť Příchuť čokolády. lískové ořechy, mandle, praliné
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 75
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 350
Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.