Čokoláda Michel Cluizel Grand Lait 45%

Kód: MCN-69181 EAN: 659253121828
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.

2 hodnocení
Výrobce: Michel Cluizel
Připraveno k odeslání
99,13 Kč bez DPH
114,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 5  - 1 % Sleva
od 20  - 2 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Michel Cluizel Grand Lait 45%

Čokoláda Michel Cluizel Grand Lait 45%

Vysokoprocentní 45% – mléčná čokoláda. Čokoláda má velmi hladkou, sametovou texturu s jemnými chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • zlatá medaile, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008
  • stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Milk Chocolate Bar“

Složení: kakao, kakaové máslo, třtinový cukr, plnotučné sušené mléko, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, vajec, siřičitany a lepek.

Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

  • pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného,
  • přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,
  • nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata,
  • a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 70 g, 161×79×7 mm

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie a vice informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/cluizel

Cena „Great Taste Award,“ je ekvivalentem filmových Oskarů ve světě gurmánů. Britská asociace „Guild of Fine Food“ ji každoročně uděluje těm nejkvalitnějším a nejchutnějším potravinovým výrobkům v příslušné kategorii.

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Specifikace
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 45
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. mléčná
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Blend (směs)
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 70
Hodnocení
Kateřina hodnotil/a: Čas: 22:49 Datum: 11.09.2016
Tuhle mám od Cluizela nejradši. Jemňoučká, mléčňoučká... ňamka!