Čokoláda Francois Pralus Equateur 75%

Kód: FPTC05 EAN: 3760085320086
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Nacional (jinak též známé pod názvem Arriba) pěstovaných v Ekvádoru. Čokoláda s příjemnou plnou hořkostí a nenápadným ovocným podtónem.

2 hodnocení
Výrobce: Francois Pralus
Připraveno k odeslání
138,26 Kč bez DPH
159,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 5  - 1 % Sleva
od 18  - 2 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Francois Pralus Equateur 75%

Čokoláda Francois Pralus Equateur Arriba 75%

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Nacional (jinak též známé pod názvem Arriba) pěstovaných v Ekvádoru. Čokoláda s příjemnou plnou hořkostí a nenápadným ovocným podtónem Vás možná překvapí výraznou tučností kakaového másla.

Kakaové boby jsou pěstovány pěstitelskou kooperativou v oblasti Buena Fe v provincii Los Rios.

Složení: kakaová hmota (kakao, čisté kakaové máslo), cukr třtinový, sójový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy oříšků a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2427
Energie v kcal 585
Tuky v g 44
    z toho nasycené tuky v g 28
Sacharidy v g 33
    z toho cukry v g 26
Vláknina 11
Bílkoviny v g 9,4
Sůl v g stopové množství
Specifikace
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 75
Původ bobů Země odkud pocházejí kakaové boby, z nichž je čokoláda vyrobena. Ekvádor
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Arriba
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 100
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.