Čokoláda Bonnat Lait 55% Bio

Kód: BNTC15 EAN: 3700152400273
Vysokoprocentní - 55% - mléčná čokoláda v Bio kvalitě. Příjemně máslově hlaďounká.

4 hodnocení
Výrobce: Bonnat
Připraveno k odeslání
138,26 Kč bez DPH
159,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 5  - 1 % Sleva
od 30  - 3 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Bonnat Lait 55% Bio

Čokoláda Bonnat Lait 55% Bio

Vysokoprocentní – 55% – mléčná čokoláda v bio kvalitě. Příjemně máslově hlaďounká. 55% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.

Složení: kakao, kakaové máslo, cukr, sušené mléko

Výrobek BIO zemědělství, kontrolováno CZ-BIO-003.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

 

Specifikace
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 55
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. mléčná
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Blend (směs)
Bio ano
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 100
Hodnocení
Uřídil hodnotil/a: Čas: 23:02 Datum: 21.09.2016
Žena ji popsala jako "něžnou" a donutila mne to napsat sem :-)
Jindřiška hodnotil/a: Čas: 08:24 Datum: 01.08.2015
Vůbec nevím jak ji popsat. Má takovou "veselou chuť". Nezní to příliš odborně, ale přesněji to vystihnout nedovedu ;)