Mléčná čokoláda Bonnat Java 65%

Kód: BNTC11
Oceněná
Značka: Bonnat
169 Kč 150,89 Kč bez DPH 169 Kč / 100 g
Skladem (160 ks)

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Mléčná čokoláda Bonnat Lait Grands Crus Java 65%

Vysokoprocentní – 65% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. 65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.

Získané ocenění z mezinárodních soutěží: 

  • bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2016 World final, kategorie „Plain/origin milk chocolate bars“

Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 65 %), cukr, sušené mléko.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2619
Energie v kcal 626
Tuky v g 49
    z toho nasycené tuky v g 31,5
Sacharidy v g 40,5
    z toho cukry v g 30,6
Bílkoviny v g 8
Sůl v g 0,13
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
K Avatar autora | 8.11.2020
Z 65% mléřných od Bonnata je tato čokoláda nejjemnější a tudíž moje nejoblíbenější.
5
EP Avatar autora | 26.9.2018
Ať si kdo chce co chce říká/píše, její chuť mi evokuje hrozinky. Hrozinky mi pak evokují Vánoce a pokaždé mám pocit, jak když se zakousnu do vánočky nadupané právě hrozinkami a kandovaným ovocem. Velmi zajímavá, na to, že hrozinky při výrobě nepoužili...
5
PZ Avatar autora | 19.9.2018
Tak tohle je můj nejhezčí zážitek s mléčnou čokoládou vůbec. Jemňounká, hebká a zároveň sytá a plná chuť.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Bonnat, od roku 1884

Starobylá rodinná čokoládovna z městečka Voiron ve Francii byla založena již roku 1884. Známá je svou rozsáhlou řadou „single-origin“ čokolád a hořko-mléčnými čokoládami s extra vysokým obsahem kakaové hmoty.

Čokoládovna Bonnat má jedno historické prvenství: jako první zde navrhli řadu tabulkových čokolád s 75% kakaa, kde každá čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z jiné země. Těmto čokoládám se začalo říkat „single-origin“ neboli „jedno-oblastní“ čokolády. Nápad se rychle ujal a dnes ho napodobuje řada výrobců.

Chcete vědět víc? Přečtěte si svěží článek: Stephan Bonnat - čokolatiér čaroděj.  

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Bonnat pro Česko a Slovensko.

Výrobce: Bonnat Chocolatier, 8, cours Senozan, 38500 Voiron, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775