Čokoláda Bonnat Java 65%

Kód: BNTC11 EAN: 3700152400242
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka.

4 hodnocení
Výrobce: Bonnat
Poslední kusy na skladě!
129,57 Kč bez DPH
149,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 5  - 1 % Sleva
od 30  - 3 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Bonnat Java 65%

Čokoláda Bonnat Lait Grands Crus Java 65%

Vysokoprocentní – 65% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na ostrově Jáva v Indonésii. Konzistence hlaďounká s chuťovými tóny karamelu a kondenzovaného mléka. 65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.

Složení: kakao, kakaové máslo, cukr, sušené mléko

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2596
Energie v kcal 626
Tuky v g 49
    z toho nasycené tuky v g 31,5
Sacharidy v g 40,5
    z toho cukry v g 30,6
Bílkoviny v g 8
Sůl v g 0,13
Specifikace
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 65
Původ bobů Země odkud pocházejí kakaové boby, z nichž je čokoláda vyrobena. Indonésie - Jáva
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. mléčná
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Blend (směs)
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 100
Hodnocení
Pavlína hodnotil/a: Čas: 10:18 Datum: 16.09.2016
Tak tohle je můj nejhezčí zážitek s mléčnou čokoládou vůbec. Jemňounká, hebká a zároveň sytá a plná chuť.
Gisela hodnotil/a: Čas: 16:53 Datum: 07.07.2015
Má opravdu sametovou chut', jako když rozehřejete plechovku kondenzovaného mléka necháte zkaramelizovat a napěchujete ho čokoládou :-)
Eva hodnotil/a: Čas: 20:42 Datum: 12.06.2015
Ať si kdo chce co chce říká/píše, její chuť mi evokuje hrozinky. Hrozinky mi pak evokují Vánoce a pokaždé mám pocit, jak když se zakousnu do vánočky nadupané právě hrozinkami a kandovaným ovocem. Velmi zajímavá, na to, že hrozinky při výrobě nepoužili...