Čokoláda Bonnat Surabaya 65%

Kód: BNTC12 EAN: 3700152400259 ČokoBanka doporučuje ČokoBanka doporučuje
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných v oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť až překvapivě bohatá a intenzivní s ovocnými tóny fíků a datlí.

6 hodnocení
Výrobce: Bonnat
Připraveno k odeslání
129,57 Kč bez DPH
149,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 5  - 1 % Sleva
od 30  - 3 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Bonnat Surabaya 65%

Čokoláda Bonnat Lait Grands Crus Surabaya 65%

Vysokoprocentní – 65% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných v oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť až překvapivě bohatá a intenzivní s ovocnými tóny fíků a datlí.

Toto je naše nejprodávanější čokoláda!

65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • 3 hvězdy, World Chocolate Awards, 2015
  • zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2015, kategorie „Milk plain origin bars“

Recenze na čokoládu: Gurmánka.cz: Bonnat Lait Grands Crus Surabaya 65%

Složení: kakao, kakaové máslo, cukr, sušené mléko

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

World Chocolate Awards je soutěž ve světě čokolády ojedinělá. Je jedinečná tím, že se jí účastní pouze mléčné a bílé čokolády. Vyzdvihuje to nejlepší z tohoto neprávem opomíjeného segmentu čokolatierského umění.

Specifikace
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 65
Původ bobů Země odkud pocházejí kakaové boby, z nichž je čokoláda vyrobena. Indonésie - Jáva
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. mléčná
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Blend (směs)
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 100
Hodnocení
Jirka hodnotil/a: Čas: 20:17 Datum: 13.09.2016
Tak toto byl můj nejhezčí zážitek s mléčnou čokoládou v životě. Monsigneur Bonnat má mou pokornou úctu. Prosím vyřiďte mu to.
Štěpán hodnotil/a: Čas: 12:23 Datum: 11.08.2015
Překvapivá! Nikdy bych u mléčné čokolády nečekal takovou intenzitu chutí...
Pavla hodnotil/a: Čas: 18:28 Datum: 27.07.2015
Krásná... prosluněná cesta cesta pod barevnými stromy za babího léta...
Kateřina hodnotil/a: Čas: 17:42 Datum: 27.07.2015
Poznala jsem ji na degustaci. No a od té doby musím mít domácí příruční zásobičku ;) Jsem fakt netušila, že se stanu závislákem, když jsem se na tu degustaci hlásila...