Čokoláda Bonnat hořká 65% bez cukru

159 Kč 138,26 Kč bez DPH
Skladem (14 ks)

Hořká 65% čokoláda s náhradním sladidlem maltitolem. Čokoláda velmi jemné - na jazyku se rozplývající - konzistence. Zajímavý svěží chuťový tón čerstvých zralých jahod.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda Bonnat hořká 65% bez cukru

Tmavá 65% čokoláda s náhradním sladidlem maltitolem. Čokoláda velmi jemné – na jazyku se rozplývající – konzistence. Zajímavý svěží chuťový tón čerstvých zralých jahod.

V čokoládách bez cukru od Stéphana Bonnata je cukr nahrazen přírodním sladidlem maltitolem. Maltitol má (narozdíl od jiných používaných náhradních sladidel, např. stévie) neutrální chuť, takže nekazí chuť čokolády. Oproti běžnému cukru má zhruba poloviční kalorickou hodnotu.

Složení: kakao, kakaové máslo, maltitol.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2481
Energie v kcal 597
Tuky v g 43,3
    z toho nasycené tuky v g 27,66
Sacharidy v g 48,3
    z toho cukry v g 3,1
Bílkoviny v g 6,6
Sůl v g 0,01

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDA
Hmotnost: 0.1 kg
Obsah kakaové sušiny: 65
Příchuť: BEZ příchutě
Dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Bez mléka, Bez ořechů, Bez sójového lecitinu, Dia (bez cukru), Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 100
FejkA: A
FejkB: B
FejkC: C
FejkD: D
FejkE: E

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: