Čokoláda Bonnat Asfarth 65%

Kód: BNTC13 EAN: 3700152400235
Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na severozápadě ostrova Sumatra v Indonésii. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemným chuťovým tónem vlašských ořechů.

4 hodnocení
Výrobce: Bonnat
Zboží není na skladě
129,57 Kč bez DPH
149,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 5  - 1 % Sleva
od 30  - 3 % Sleva
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Bonnat Asfarth 65%

Čokoláda Bonnat Lait Grands Crus Asfarth 65%

Vysokoprocentní – 65% mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na severozápadě ostrova Sumatra v Indonésii. Konzistence je příjemně máslově hlaďounká s jemným chuťovým tónem vlašských ořechů. 65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.

Složení: kakao, kakaové máslo, cukr, sušené mléko

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2596
Energie v kcal 626
Tuky v g 49
    z toho nasycené tuky v g 31,5
Sacharidy v g 40,5
    z toho cukry v g 30,6
Bílkoviny v g 8
Sůl v g 0,13
Specifikace
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 65
Původ bobů Země odkud pocházejí kakaové boby, z nichž je čokoláda vyrobena. Indonésie - Sumatra
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. mléčná
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Blend (směs)
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 100
Dostupnostní hlídací pes

Rádi vás budeme informovat o naskladnění produktu.

captchaZobrazit jiný kód
Hodnocení
Uřídil hodnotil/a: Čas: 22:57 Datum: 21.09.2016
Z hořko-mléčných od pana Bonnata je tahle moje nejoblíbenější. Surabaya mi přijde příliš výrazná a Java zase poněkud nevýrazná. Tohle je takový zlatý střed.
Jindřiška hodnotil/a: Čas: 08:09 Datum: 01.08.2015
Ňam! Krásně chuťově vyvážená.