Čokoláda Ajala tmavá 70% s kávou

Kód: AJTC14
Novinka
Značka: Ajala
95 Kč 82,61 Kč bez DPH
Skladem (27 ks)

Čokoláda z bobů nejvyšší kvality, slazená třtinovou trávou, ochucená čerstvě praženou kávou Keňa Gicherori, s obsahem kakaa 70 % a 100 % lásky.  Na jazyku vás překvapí i jemné tóny ovoce, oříšků a karamelu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda Ajala tmavá 70% s kávou

Čokoláda z bobů nejvyšší kvality, slazená třtinovou trávou, ochucená čerstvě praženou kávou Keňa Gicherori, s obsahem kakaa 70 % a 100 % lásky.   Káva z české pražírny Doubleshot vytvářtí s čokoládou Ajala vyváženou a jemnou symfonii chutí. 

Kakaové boby, pečlivě vybrané, jsou namlety žulovými kameny a jemně praženy. Díky temperování (zahřátí na teplotu 40-43°C a následné schlazení na 29-31°C) získává čokoláda svůj hedvábný lesk a zřetelné křupnutí při lomu. Čokoláda je s láskou vytvořena a balena v Česku.

Složení: kakaové boby, sušená třtinová šťáva, káva Keňa Gicherori 2%, obsah kakaového podílu 70%. Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Česká manufaktura Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate s farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně prioritou. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny z Česka. Misí Ajala Chocolate je ukázat, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy.

Hmotnost a velikost: 45 g, 12,5 × 6,8 ×0,7 cm

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2460
Energie v kcal 588
Tuky v g 41,1
    z toho nasycené v g 25,61
Sacharidy v g 45,9
   z toho cukry v g 33,5
Bílkoviny v g 8,6
Sůl v g 0,079

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Hmotnost: 0.045 kg
? Obsah kakaové sušiny: 70
Příchuť čokolády: káva
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Bez sójového lecitinu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořká
Hmotnost: 45
FejkA: A
FejkB: B
FejkC: C
FejkD: D
FejkE: E

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká manufaktura Ajala Chocolate

Misí České manufaktury Ajala Chocolate je ukázat, jak doopravdy chutná čokoláda. Navazují přitom na zapomenuté prvorepublikové umění Československa, které tehdy bylo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. Kombinací starých a nových postupů se snaží dělat tu nejlepší čokoládu na světě a šířit tak povědomí, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy.

Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin. 

Chcete vidět na vlastní oči s jakou péčí se čokoláda připravuje? Mrkněte na video z čokoládovny.