Čokoláda Ajala tmavá 63% Dezertina pistácie a maliny

Kód: AJTC21
Novinka
Značka: Ajala
115 Kč 100 Kč bez DPH
Skladem (21 ks)

Křupavě svěží maliny sušené mrazem a pistácie, kterými je čokoláda hojně posypána, vyvolají ve Vašich ústech výbuch chutí. Přinutí Vás k tanci a smíchu. Čokoláda z bobů nejvyšší kvality slazená třtinovým cukrem obsahuje 63 % kakaa a 100 % lásky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čokoláda Ajala tmavá 63% Dezertina pistácie a maliny

Křupavě svěží maliny sušené mrazem a pistácie, kterými je čokoláda hojně posypána, vyvolají ve Vašich ústech výbuch chutí. Přinutí Vás k tanci a smíchu. Čokoláda z bobů nejvyšší kvality slazená třtinovým cukrem obsahuje 63 %  kakaa a 100 % lásky.

Kakaové boby, pečlivě vybrané, jsou namlety žulovými kameny a jemně praženy. Díky temperování (zahřátí na teplotu 4043°C a následné zchlazení na 29–31°C) získává čokoláda svůj hedvábný lesk a zřetelné křupnutí při lomu. Čokoláda je s láskou vytvořena a balena v Česku.

Složení: kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, lyofilizované maliny, pistácie. Obsah kakaové hmoty 63 %.  Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.

Česká manufaktura Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate s farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně prioritou. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny z Česka. Misí Ajala Chocolate je ukázat, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinového cukru nebo šťávy.

Hmotnost a velikost: 45 g, 12,5 × 6,8 × 0,7 cm

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2439
Energie v kcal 583
Tuky v g 40,1
    z toho nasycené v g 27,87
Sacharidy v g 46,5
   z toho cukry v g 36,1
Bílkoviny v g 9
Sůl v g 0,098

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoláda
Hmotnost: 0.045 kg
? Obsah kakaové hmoty: 63
Příchuť čokolády: - S PŘÍCHUTÍ, -- Ořechy & Semínka, -- Ovoce, maliny, pistácie
Druhy čokolády: hořká (tmavá)
Zdravotní a dietní info: Bez alkoholu, Bez sójového lecitinu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: - Blend (směs)
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořké
Hmotnost: 45
Značka: Ajala
Výrobce: Ajala
Obsah kakaové hmoty: 63

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Česká manufaktura Ajala Chocolate

Misí České manufaktury Ajala Chocolate je ukázat, jak doopravdy chutná čokoláda. Navazují přitom na zapomenuté prvorepublikové umění Československa, které tehdy bylo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. Kombinací starých a nových postupů se snaží dělat tu nejlepší čokoládu na světě a šířit tak povědomí, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy.

Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin. 

Chcete vidět na vlastní oči s jakou péčí se čokoláda připravuje? Mrkněte na video z čokoládovny.