Čokoláda Ajala Mák a višeň 66%
Kód: AJTC29Detailní popis produktu
Čokoláda Ajala Mák a višeň 66%
Hravá chuť máku a letních višní vám vykouzlí úsměv na tváři. Výtečná 66% hořká čokoláda slazená třtinovou šťávou smíchaná s kupou máku a lyofilizovanými višněmi stojí za ochutnání. Ideální také jako nevšední dárek.
Čokoláda je připravena z kakaových bobů nejvyšší kvality a slazena je sušenou třtinovou šťávou. Obsahuje 66 % kakaa (rozuměj pomalu pražených a šetrně drcených kakaových bobů, v celku přivezených do České republiky) a 100 % lásky.
Složení: bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, mák 20%, bio kakaové máslo, lyofilizované višně 5 %. Obsah kakaového podílu 50 %. Může obsahovat stopy sušených skořápkových plodů.
Česká manufaktura Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate s farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně prioritou. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny z Česka. Misí Ajala Chocolate je ukázat, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek – pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinového cukru nebo šťávy.
Hmotnost a velikost: 45 g, 12,5 × 6,8 × 0,7 cm
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
Energie v kJ | 2460 |
Energie v kcal | 583 |
Tuky v g | 40,1 |
z toho nasycené v g | 27,87 |
Sacharidy v g | 46,5 |
z toho cukry v g | 36,1 |
Bílkoviny v g | 9 |
Sůl v g | 0,098 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda - to nejlepší z planety Země |
---|---|
Hmotnost: | 0.045 kg |
? Obsah kakaové hmoty: | 70 |
Příchuť čokolády: | S PŘÍCHUTÍ, vanilka, lískové ořechy, růže |
Druhy čokolády: | hořká (tmavá) |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa sóji, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
? Původ kakaových bobů: | Blend (směs) |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh čokolády: | hořké |
Hmotnost: | 45 |
Značka: | Ajala |
Výrobce: | Ajala |
Obsah kakaové hmoty: | 70 |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Česká manufaktura Ajala Chocolate
Misí České manufaktury Ajala Chocolate je ukázat, jak doopravdy chutná čokoláda. Navazují přitom na zapomenuté prvorepublikové umění Československa, které tehdy bylo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. Kombinací starých a nových postupů se snaží dělat tu nejlepší čokoládu na světě a šířit tak povědomí, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy.
Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin.
Chcete vidět na vlastní oči s jakou péčí se čokoláda připravuje? Mrkněte na video z čokoládovny.
Výrobce: Ajala Chocolate, Masná 34, 602 00, Brno, IČ: 02589796
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775