Čokoláda Bonnat Apotequil Porcelana 75%

Kód: BNTC22 EAN: 3700152400402
Chuťový profil má na začátku malinko levandule, ale jinak je chuťové zázemí jemné, klidné a stinné. Znenadání však do něj vstřikují svěží pramínky ovocného sladko-kyselo-šťavnatého nektaru.

3 hodnocení
Výrobce: Bonnat
Připraveno k odeslání
242,61 Kč bez DPH
279,00 Kč , plus doprava
Množstevní sleva:
od 5  - 1 % Sleva
 
Přidat do mého seznamu zboží(po přihlášení) Přidat do mého seznamu dárků(po přihlášení)
Čokoláda Bonnat Apotequil Porcelana 75%

Čokoláda Bonnat – Grand Crus d'Exception – Apotequil (Varieté Porcelana) 75%

Specialitka pro znalce z kolekce „Grand Crus d'Exception“ neboli volně přeloženo „čokolády s výjimečným rodokmenem“.

Tato 75% čokoláda je připravena z kakaových bobů odrůdy Porcelana – nejvzácnější a znalci čokolády nejčastěji opěvované kakaové odrůdy. Ač je Porcelana známá spíše z Venezuely, boby, z nichž je připravena tato čokoláda, pocházejí z Peru – pravděpodobně vlivem záměrného rozšiřování této vysoce aromatické odrůdy v době předkolumbovských indiánských civilizací.

Chuťový profil má na začátku malinko levandule, ale jinak je chuťové zázemí jemné, klidné a stinné. Znenadání však do něj vstřikují svěží pramínky ovocného sladko-kyselo-šťavnatého nektaru.

Složení: kakao, kakaové máslo, cukr.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: 

  • kakao a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
  • třtinový cukr místo cukru řepného.

Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/bonnat

Specifikace
Obsah kakaové sušiny Procentuální obsah kakaové hmoty (kakao a kakaové máslo) v čokoládě. 75
Původ bobů Země odkud pocházejí kakaové boby, z nichž je čokoláda vyrobena. Peru
Odrůda bobů Odrůda kakaových bobů z nichž je čokoláda vyrobena. Porcelana
Druh čokolády Základní dělení čokolády: hořká, mléčná a bílá. hořká
Bio ne
Hmotnost Čistá hmotnost výrobku bez obalu v gramech. 100
Hodnocení
Eva hodnotil/a: Čas: 20:45 Datum: 12.06.2015
Poměrně nový výrobek. Nevím, jak to dělají, že je zase o kus lepší. Zrovna Bonnat totiž už jakoby nemá kam stoupat. Je prostě vynikajicí!