AKCE! Pekelná pralinka Francois Pralus Infernale Noir

Kód: FPTC22-P
439 Kč –15 % 374 Kč 325,22 Kč bez DPH
Skladem (7 ks)

Akční cena, minimální trvanlivost do 25. 6. 2023

Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou s obsahem kakaa 75 %: obsahuje náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšku, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru. Uvnitř najdete celé pražené mandle z Valencie. To vše je zalité luxusní hořkou čokoládou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pekelná čokoládová pralinka Francois Pralus „Barre Infernale Noir“ – AKCE!

Tato delikátní čokoláda je vlastně jednou obrovskou pralinkou s obsahem kakaa 75 %: obsahuje náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšku, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru. Uvnitř najdete celé pražené mandle z Valencie. To vše je zalité luxusní hořkou čokoládou. Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost. :) (Infernale = pekelná)

Minimální doporučená trvanlivost – nejlépe spotřebujte do: 25. 6. 2023

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží: 

  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Best filled chocolate – nuts“

Složení: náplň praliné (pražené lískové ořechytřtinový cukr, pražené mandle 17 %, kakaové máslo, mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaové boby min. 45 %, emulgátor: slunečnicový lecitin) 70% hořká čokoláda v obsahu min. 37 % (kakao 70%, třtinový cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin a pravá Bourbon vanilka), celé mandle 13 %. Může obsahovat stopy ořechů, lepku a sóji.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 160 g, 175×49×23 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu. 

Nutriční hodnoty / výživové údaje 100 g
Energie v kJ 2435
Energie v kcal 582
Tuky v g 42
    z toho nasycené tuky v g 16
Sacharidy v g 34
    z toho cukry v g 30
Bílkoviny v g 12
Sůl v g 0

Doplňkové parametry

Kategorie: Pralinky, bonboniéry a čokoládové lanýže (truffles)
Hmotnost: 0.16 kg
Příchuť čokolády: S PŘÍCHUTÍ, — OŘECHY & SEMÍNKA:, mandle, — OSTATNÍ:, praliné
? Dobrůtka získala ocenění: ano
Zdravotní a dietní info: Ani stopa lepku, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegetariány
? Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Pomocny: 1, 2, 3, 4, 5
Druh čokolády: hořká
Hmotnost: 160
S náplní: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Čokoláda Francois Pralus, od roku 1955

Malá rodinná čokoládovna z městečka Roanne ve Francii byla založena již roku 1955. Vrchní čokolatiér Francois Pralus sám sebe nazývá „čokoládovým dobrodruhem“ a při svých cestách za čokoládou sjezdil snad všechny země světa, kde se kakao pěstuje. Francois Pralus je čokolatiér jehož netradiční nápady mají šmrnc a jenž si vysloužil již hromadu nejrůznějších ocenění jako například „Grand Prix du Festival International du Chocolat“ či „Grand Prix d’Excellence International du Chocolat.

Chcete vědět víc? Přečtěte si tento svěží článek: Francois Pralus - čokolatiér mimozemšťan.

ČokoBanka má tu čest být výhradním distributorem čokoládovny Francois Pralus pro Česko a Slovensko.

Výrobce: Pâtisserie Chocolaterie PRALUS, 34 rue General Giraud, 42300 Roanne, Francie
Výhradní distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775

Zobrazit celý popis