Česká manufaktura Ajala Chocolate

5 položek celkem
ajala cokolada mak visen cokobanka cz 768
Novinka
Čokoláda Ajala Mák a višeň 66%
Naskladnění: cca polovina prosince
82,61 Kč bez DPH
95 Kč

Hravá chuť máku a letních višní vám vykouzlí úsměv na tváři. Výtečná 66% hořká čokoláda slazená třtinovou šťávou smíchaná s kupou máku a lyofilizovanými...

AJTC29
ajala cokolada mysak grilias cokobanka cz 768
Čokoláda Ajala Myšák 70% griliáš
Naskladnění: cca polovina prosince
100 Kč bez DPH
115 Kč

Věhlasný griliáš z cukrárny Myšák a poctivá 70% čokoláda. Tahle kombinace, na kterou je Ajala právem hrdá, vás obejme konejšivou chutí pražených lískových oříšků v...

AJTC25
ajala cokolada mysak grilias 63 cokobanka cz 768
Čokoláda Ajala Myšák 63% griliáš
Naskladnění: cca polovina prosince
100 Kč bez DPH
115 Kč

Věhlasný griliáš z cukrárny Myšák a poctivá 63% čokoláda s porcí hladivého kakaového másla navíc. Tahle lahůdka vám do očí vrátí dětskou radost z letní poutě. Nabídne vám...

AJTC26
ajala mazana krem.cokobanka.cz
208,70 Kč bez DPH
240 Kč

Krém z jemně pomletých lískových oříšků, těch nejlepších kakaových bobů a sušeného kokosu pro hedvábnější chuť a lákavější vůni. Krém je slazený třtinovým cukrem.

AJKR01
ajala cokolada pro ni cokobanka cz 768
Novinka Vánoční
82,61 Kč bez DPH
95 Kč

Jemnost, něžnost i obrovská síla. To je nová čokoláda od Ajaly, stvořená jako hold ženským kvalitám. Růžové okvětní lístky a lehká vanilková vůně doplňují silnou chuť vybraných...

AJTC27

Misí České manufaktury Ajala Chocolate je ukázat, jak doopravdy chutná čokoláda. Navazují přitom na zapomenuté prvorepublikové umění Československa, které tehdy bylo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. Kombinací starých a nových postupů se snaží dělat tu nejlepší čokoládu na světě a šířit tak povědomí, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy.

Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin. 

Chcete vidět na vlastní oči s jakou péčí se čokoláda připravuje? Mrkněte na video z čokoládovny.