Česká manufaktura Ajala Chocolate

2 položek celkem
ajala medailovy balicek cokobanka cz 768
Oceněná
242,61 Kč bez DPH
279 Kč

Tři české bio čokolády, které získaly medaile v nejprestižnější evropské soutěži. Čokoláda Kokosový krém 55%, čokoláda Tmavá 70% s květy a pomerančem a čokoláda Tmavá 70%...

AJLMB01
ajala cokolada kokosovy sen cokobanka cz 768
Oceněná Bio
Čokoláda Ajala Kokosový krém 55% Bio
Naskladnění: cca polovina prosince
82,61 Kč bez DPH
95 Kč

Jemná čokoláda s krémovou chutí kokosu, bez mléka, s obsahem kakové hmoty pouze 55%, slazená sušenou třtinovou šťávou. Mohli bychom ji tedy nazvat "bez-mléčnou...

AJTC01

Misí České manufaktury Ajala Chocolate je ukázat, jak doopravdy chutná čokoláda. Navazují přitom na zapomenuté prvorepublikové umění Československa, které tehdy bylo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. Kombinací starých a nových postupů se snaží dělat tu nejlepší čokoládu na světě a šířit tak povědomí, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy.

Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin. 

Chcete vidět na vlastní oči s jakou péčí se čokoláda připravuje? Mrkněte na video z čokoládovny.