Ajala Čoko Zob – lískové oříšky v čokoládě
Kód: AJZ03Detailní popis produktu
Ajala Čoko Zob – lískové oříšky v čokoládě
Lískové oříšky zalité poctivou 70% tmavou čokoládou, slazenou sušenou třtinovou šťávou. To je nové pokušení pro milovníky téhle božské kombinace. Výborné mlsání místo přeslazených bonbónů i jako ozdoba vašich jedinečných dezertů.
Panela neboli rapadura je ztuhlá třtinová šťáva. Je velmi sladká, zdravější než obyčejný cukr, plná živin, minerálních látek a vitamínů.
Složení: lískové ořechy, 70% tmavá čokoláda Ajala (bio kakaové boby, bio sušená třtinová šťáva, bio kakaové máslo) Obsahuje sušené skořápkové plody.
Hmotnost a balení: 150 g – pevný plastový sáček se zipem
Česká manufaktura Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky, kde jsou tradičně pěstovány šetrně a v souladu s přírodou. Lidé z Ajala Chocolate s farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro ně prioritou.
Nutriční hodnoty / výživové údaje | 100 g |
Energie v kJ | 2543,8 |
Energie v kcal | 608 |
Tuky v g | 46 |
z toho nasycené v g | 28 |
Sacharidy v g | 39 |
z toho cukry v g | 36 |
Bílkoviny v g | 6,7 |
Sůl v g | 0,1 |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ořechy a ovoce v čokoládě |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Zdravotní a dietní info: | Ani stopa lepku, Ani stopa mléka, Ani stopa sóji, Bez alkoholu, Vhodné pro vegany, Vhodné pro vegetariány |
? Původ kakaových bobů: | Blend (směs) |
Odrůda kakaových bobů: | Blend (směs) |
Pomocny: | 1, 2, 3, 4, 5 |
Druh: | lískové ořechy |
Hmotnost: | 150 |
Výrobce: | Ajala |
Obalené v: | hořké čokoládě |
Požadované vastnosti: | pražené |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Česká manufaktura Ajala Chocolate
Misí České manufaktury Ajala Chocolate je ukázat, jak doopravdy chutná čokoláda. Navazují přitom na zapomenuté prvorepublikové umění Československa, které tehdy bylo třetím největším zpracovatelem kakaových bobů na světě. Kombinací starých a nových postupů se snaží dělat tu nejlepší čokoládu na světě a šířit tak povědomí, jak chutná pokrm bohů, plný zdraví prospěšných látek - pravá čokoláda, připravená pouze z výběrových kakaových bobů a třtinové šťávy.
Ajala Chocolate si vybírá ty nejkvalitnější kakaové boby z oblastí Střední a Jižní Ameriky. Přitom dbají na to, aby boby pocházely z plantáží, kde byly pěstovány "odjakživa", šetrně a v souladu s přírodou. To, že je zde o rostliny postaráno výborně lze pak poznat na chuti a vůni kakaových bobů. Lidé z čokoládovny s místními farmáři spolupracují přímo, nebo co nejtěsněji. Díky tomu se dostane farmářům více finančních prostředků. Díky vyšší kvalitě života mají motivaci se o kakaovníky starat ještě lépe. Vytváření udržitelných vztahů s dodavateli i přírodou je pro Ajala Chocolate prioritou. Čokoládu vyrábí osobně v České republice, konkrétně v Brně, a můžou tak 100% ručit za její kvalitu. Obaly pocházejí z ruční tiskařské dílny Calico z Česka a místní zdroje se snaží nacházet i u ostatních surovin.
Chcete vidět na vlastní oči s jakou péčí se čokoláda připravuje? Mrkněte na video z čokoládovny.
Výrobce: Ajala Chocolate, Masná 34, 602 00, Brno, IČ: 02589796
Distribuce: CokoBanka.cz s.r.o., Příkop 843/4, 60200 Brno, IČ: 27745775