Pekelná pralinka Francois Pralus Infernale Lait

Neohodnoceno
Výrobce: Francois Pralus
373 Kč 324,35 Kč bez DPH
Skladem (23 ks)

Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost :-).

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pekelná čokoládová pralinka Francois Pralus „Barre Infernale Lait“

Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Tato delikátní 45% mléčná čokoláda je jednou obrovskou pralinkou v původním smyslu tohoto slova: obsahuje totiž náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšků, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru. Navíc uvnitř najdete celé lískové ořechy.

Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost :-). (Infernale = pekelná)

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

  • stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2013, kategorie „Best Flavoured Milk Chocolate Bar“
  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Best filled chocolate – nuts“
  • zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Filled Praline“

Recenze na čokoládu: Chocolate Reviews: Pralus Barre Infernale Lait (v angličtině)

Složení: náplň praliné (pražené lískové ořechy a mandle, třtinový cukr, 75% čokoláda a pravá Bourbon vanilka), 45% mléčná čokoláda (třtinový cukr, čisté kakaové máslo. kakao a sójový lecitin), celé lískové ořechy.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 160 g, 175×49×23 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii a více informací a zajímavostí o čokoládovně naleznete na www.CokoBanka.cz/pralus

Academy of Chocolate byla založena v Londýně v roce 2005. Kromě hodnocení kvality čokolád následovaného každoročním udílením cen je jejím hlavním cílem motivovat výrobce čokolády k trvale udržitelnému férovému obchodu.

Doplňkové parametry

Kategorie: PRALINKY, BONBONIÉRY a LANÝŽE
Hmotnost: 0.16 kg
Příchuť: lískové ořechy, praliné
Dobrůtka získala ocenění: ano
Dietní info: Bez alkoholu, Bez lepku a pšenice, Vhodné pro vegetariány
Odrůda kakaových bobů: Blend (směs)
Původ kakaových bobů: Blend (směs)
Druh čokolády: mléčná
Hmotnost: 160
S náplní: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: